2010. november 26., péntek

Elgondolkodtatok már...

...azon, hogy ugye pornóújságot nem vásárolhat 18 év alatti gyerek (más kérdés, hogy sok helyen mégis, nem ez most a lényeg)
A lényeg, hogy aki behatárolta mit nem lehet 18 év alatt megvenni az többek közt sosem vett a kezébe Móricka vagy Pistike nevű viccújságokat, amelyekben a szexet egész nyíltan ábrázolják. Előbbiben még normál fotók is vannak.
Pár éve, mikor az ismert transzvesztita örökbe fogadott nagyobb gyereke körül ment a huzavona, az ő szülőanyjáról hozták le a kutyás (böáááá, de egy undormány volt!) képet.
Anyám szokta a kiolvasott újságait elhozni, fentiek is szoktak benne lenni, és azokat át sem lapozom, mennek egyből a tűzbe. Nem hiányzik, hogy a kölykök nézegessék. Esküszöm előbb adnék FHM-et a kezébe mint Mórickát. :)

Én állást foglalni nem akarok ez ügyben, csak elgondolkodtató, hogy alkoholmentes sört vagy bort a főzéshez nem hozathatok a gyerekemmel a boltból, de 98%-os alkoholt vagy harmincvalahány %-os alkoholtartalmú svédcseppet a patikából igen.
Arra pedig szerintem mindenki emlékszik a saját gyerekkorából, vagy baráti köréből, hogy csak azt nem oldják meg a dohányozni és inni vagy szexújságot lapozgatni akaró kamaszok, amit nem akarnak.

1 megjegyzés :

Ha a véleményed nem titok, a neved se legyen az :) Tisztelj meg az aláírásoddal.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...