2011. május 28., szombat

Pár apró sztori

A mai nap történései.
Kevin elment tejért, bringával. persze induláskor nem ellenőriztük a felhőket, el is kapta az eső, persze egy szál pólóban volt, és telefon sem volt nála, hogy szólhassak neki, maradjon a tejeséknél, amíg szakad az eső, vagy a Kira elviszi az esőkabátját.
Így Kevin hazajött, persze az erdőn át. Esőben, bringával. A csúszós erdei úton, ahol kis dombon kell feljönni a házakhoz. Mint írtam, csúszik a fű, nem kicsit.

Szerencse, hogy a vihartól nem félnek.
Van ismerős, aki belenevelte a gyerekeibe, hogy rettegjenek a vihartól, hogy szinte körömrágva kuksoljanak a gyerekek a szobában, ha kint tombolnak az elemek, hát az enyémek nem. Azok ilyenkor is kimennek, meg sem rezzennek egy-egy dörgésre, és ez így jó.
Lívia kiült a lépcső tetejére, és nézte a csobogó vizet, de amikor lentebb akart menni, azt megakadályoztam.:))

Délelőtt nem hagyták, hogy kialudja magát, ezért 2 körül elfáradt. Ezt úgy vettem észre, a mérgezett-egér effektű futkosásaim közepette, hogy cipelte az egyik szatén párnáját, és ölelte. Majd nekinyomta a szekrénynek, és odarakta a fejecskéjét.

Tegnap pedig a nyakába pakolt egy kötelet, amire kis súlyzót kötözött valamelyik ördög.
"ezt most kisasszonyos lábtartással magamra aggatom"
majd elégedetten, állva pihenek egyet

Kaptak két labdát Anyámtól, Lívia azt is nagyon élvezte. Gurítja, dobja, utána mászik, közben magyaráz, vihog.

"Aha, terméskő-alap. Jó lesz."
Tegnap éjjel háromszor felébredt, inni nem akart, hanem melege volt. Este, időjárás jelentés után becsuktam az ablakot, mert vihart, jégesőt ígértek. Ezért aztán meleg volt a szobában.
Csajszikára vékony hosszúnadrágot szoktam adni, hogyha ki is takarózik, ne legyen még meztelen a lába. Majd nyáron. Nos, tegnap rövidgatyó volt, ezért a paplanhuzattal, amivel takarózik, betakartam. Hiba volt, mert ez, és a csukott ablak azt eredményezték, hogy felébredt. Harmadik ébredésnél kinyitottam az ablakot, és csak a lábát takartam be. Így pedig már aludt reggelig. Pedig fogzik is.
Tanulság: a rádióban nem csak a reklámokat nem figyelni, hanem az időjárást sem, ha pedig mégis hallom, akkor nem foglalkozni vele, mert a két esélyből inkább "Nem jött be" szokott bejönni.
Ha éjjel viharosra fordul az idő, akkor úgyis felkelek, az ablakot ráérek akkor becsukni.
Legalább élvezhetem kicsit a szépséges, éjszakai villogó vihart.:))


Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

Ha a véleményed nem titok, a neved se legyen az :) Tisztelj meg az aláírásoddal.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...