2011. július 27., szerda

Ha nincs kedved takarítani...

...de kéne, akkor engedd szabadon a papagájt, egeret, görényt, kinek mi van otthon, és ő garantáltan megtalálja azt a rést, ahová csak bemenni lehet, viszont a kiszedéshez a szoba teljes bútorzatának szétszedése szükséges.
Nálunk Kira gondolta, hogy a fiúk és Livi elvannak, akkor röptessünk madarat.
Jó, miért ne alapon reptettünk.
Az egyik röpködött, a másik pedig megtalált minden rejtett zugot. Kira bőszen pakolta a szobában fellelhető kisebb tárgyakat, amikkel el lehetett fedni a réseket.
Ezzel a pipi megtalálta az ágyunk mögötti könyvszekrény fali oldalát, és bement mellé. Majd mögé, végül az alja alá, hátulról.
Szét kellett kapni a franciaágyat, ami saját szerkesztés, nem egyszerű.
A könyvszekrény hátát lekalapáltam, majd Kira nagy nehezen kivadászta a madarat, aki persze csípett.
Mire ez megvolt, az összes porcicát felkavartuk, akkor porszívó, seprű, porrongy.
Majd az ezer és egy játék, cerka, papír, egyéb szar, ami az ágy alá csúszik a gyerekek által.
Volt nyikorgó Szabolcs, aki be akart jönni, mivel Szili már ott volt, és a szétszedett ágy remek bujkálási lehetőséget kínált nekik. Viszont míg Szilit könnyű egy helyben maradásra bírni egy játékkal, Szabolcsot nem az. Kosz volt és szemét, így kint maradt nyikorogni.
Nem baj, kellett az a kis zaj az egyébként csendes és nyugodt életünkhöz.
Nem kell nagyon sajnálni, a végén, az ágy összerakás előtt bejöhetett kicsit bújni ő is, és még a szemetet is kihordhatta.
Most viszont ez is megvan, ha végre nekiállok a szobafestésnek, fél órával kevesebb takarítani valóm lesz. Még jó, hogy mikor Kira megtalált, épp le akartam ülni kicsit ide, és fényképes-gyerekes bejegyzést írni. Helyette itt van ez, az pedig holnapra marad.

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

Ha a véleményed nem titok, a neved se legyen az :) Tisztelj meg az aláírásoddal.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...