2012. február 18., szombat

Jó is ez...

... az új telefon. De csak a netes funkciók miatt. Mert pont olyan fos rossz minőségű képeket csinál, mint az előzőm, a Sony. Teli van ugyan állítási lehetőséggel, de ez csak rontott rajta. Pedig a Motorola pont arról volt híres, hogy ugyan vannak típushibái, de szuper képeket csinál. Este is, vaku nélkül. Ez a Fire nem ilyen. Mondom, amit szeretek benne, hogy tudok bárhol mailezni, ha nagy ritkán elmegyek itthonról akkor is képben maradok az üzeneteket illetően. Bár azt hiszem tudnék élni anélkül, hogy maileket olvassak éjjel, mikor ránézek a telefonra, hogy mennyi az idő. Így ezek belezavarnak az álmaimba is, mert vannak olyan üzenetek, amiken agyalok. Problémákat oldok meg, így néha nem nyugis az alvásom.
Az, hogy mennyi is az idő, az fontos. De azt hiszem ki fogom kapcsolni a gmailt éjszakára.
A telefonom amúgy a gyerekek értékelik leginkább, a beszélő-hangutánzó játékokkal játszva. Bár Szili már nem is ezt csinálja, ő az érintőképernyő rejtelmeiben merül el, és rendezgeti a képernyőn lévő ikonokat. Veszélyes, hogy milyen hamar megtanulta hol a kuka, honnan szedje ki megint az ikonokat ha letörölte.
3,5 éves...

Most hogy ezt az eget rengető mail kérdést megoldottam, megírom nektek, ha nem tudnátok, hogy NINCS HIDEG! Legalábbis nem annyira. Ez tök jó. Nem kezdek véget nem érő tüsszögésbe míg a konyhában tejet melegítek a lurkóknak, és nincs bejegesedve a kilincs. Tegnap a harmadik szobában nem is gyújtottam be, mert nem volt időm rá.
De nem is hiányzott, még este sem. Mondjuk ide bejön a meleg a kettes számú szobából, szóval nem aggasztó.Az említett tüsszögés viszont marha kellemetlen, mert két verzió van: vagy a tüsszögés kezdi a sort, és elkezd tőle viszketni a szemem, vagy a szemem kezdem vakargatni és elkezdek tőle tüsszögni. Pl. a víztől viszket a szemem, így a hajmosáskor nagyon ügyelek, ne legyen vizes.
A szemem, ami azért viszket, mert zsírtalan a könnyem, erre szemcseppet írtak fel régen, de rosszabb volt tőle, így egy használat után kukában landolt. Most pedig tudom, hogy diólevél teával kéne mosogatni, de nem sűrűn jut eszembe, akkor sem ha ilyen teát főzök inni (nagyon szeretem).

Szóval már jó. Már ereszkedünk le a hegyről. Azt azért megállapítottam, hogy egy kataklizma esetén a hideg lenne a legnagyobb ellenség. Eddig úgy tartottam, hogy a hideg ellen lehet öltözni, a vetkőzés viszont korlátozott ha meleg van. De ezt most már nem így gondolom. A véleményem az, hogy inkább meleg legyen.
Ami szélsőséges esetben ugyanolyan rossz mint a hideg, de talán kevésbé fájdalmas.
Most zárom is ezt az írást, mert olyan képek úsznak be, hogy a famentes sivatagban vándorolva, árnyék és folyadék nélkül milyen is lehetne ennyi gyerekkel vonulni, azt hiszem nem megyek ebbe bele :))

Kellemes hétvégét!!

3 megjegyzés :

  1. Erre az idő-problémára tudnám ajánlani az órát :), de lehet, hogy én túlkoros vagyok a mai kütyükhöz.Azt én is megkönnyebbüléssel nyugtáztam, hogy nem kell naponta kétszer begyújtani.És olvad. Kérem, kérem, maradjon így!

    VálaszTörlés
  2. És nem kell a kályhát egyfolytában pakolni. Óra? Szétszedné a szerelő fiam.

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés

Ha a véleményed nem titok, a neved se legyen az :) Tisztelj meg az aláírásoddal.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...