2012. február 12., vasárnap

Panasznap

Ha van "megköszönő" nap, mikor hálát adunk azért ami van, akkor lehet ilyen panasz nap is, igaz?
Mikor azon kattogok, hogy ha számlát fizetek és fűtök is, akkor mit eszünk? Ha a gusztustalan és undorító parlamenti fizetésekbe belegondolok, hogy a GYES évek óta ugyanannyi, hogy 25 ezernél rég nem több, ott meg a 200 ezer egy gyenge kezdés, akkor kicsit elgurul a gyógyszerem. Hogy aki ki meri mondani, szerinte mennyiből lehet megélni, kicsit összehúzva, annak még nem kellett olyan döntést hozni, hogy eszünk vagy fűtünk. És már a fűtés pénzt is csak kölcsön kaptam...
Azok a rohadt büszke emberek, akik ki mernek jelenteni dolgokat mikor néztek szét utoljára egy csóró kerületben? Kit hülyítenek?
Na mindegy, nem is érdekel, csak most szar a kedvem.
Majd ha összedobtam megint valami meleg krumplis ebédet, akkor lesz miért hálásnak lennem.

Üdv,

Én a csóró szállodatulajdonos

4 megjegyzés :

 1. hát ez bizony így van - idestova lassan négy éve élünk egy fizuból, az mondjuk baromi nagy szerencse, hogy nem annyi, amennyit én kerestem frissdiplomásként, mert akkor tuti éhen halnánk. és minden egyre drágább - az meg már másik kérdés,hogy ugyanakkor egyre szarabb minőségű. fogalmam sincs, hogy lehet megélni a huszonezres munkanélküli segélyből, de arról sincs, hogy a mai világban hol lehet munkát találni (mondjuk olyat, ahol nem kell egész nap a földeken görnyedni). hát ez van - és mondanám, hogy jobb lesz, de kétlem. hacsak nem csinálunk magunknak szerencsét..... asszem' nekem is elkelne egy-két jó ötlet..

  VálaszTörlés
 2. Nagyon igazad van!De nem csak szétnézniük kellene a csóró kerületekben,hanem gazdálkodniuk abból a pénzből amiből szerintük meg lehet élni! Nem panasznap kell ide,mert az sajnos éppen ott nem hallják meg ahol kellene! Fordított nap,mit nap fordított hónap,gazdálkodjanak,éljenek meg annyi pénzből ne elméletben gyakorlatban,kíváncsi lennék a képükre,ugyan hogy oldanák meg a nagyokosok!

  VálaszTörlés
 3. Sajnálom nagyon! Remélem eladsz egy csomó szappant, és hirtelen megoldódik minden gondod!

  VálaszTörlés
 4. Napról napra, úgy lehet megoldani. Ma már oké, a holnappal majd holnap foglalkozom. Persze valamennyit tervezek előre, de túl sokat nem.
  Egyébként túlélő fajta vagyok, a jég hátán is típus, de most még ez a rohadt hideg is lelomboz. Köszi hogy írtatok :)

  VálaszTörlés

Ha a véleményed nem titok, a neved se legyen az :) Tisztelj meg az aláírásoddal.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...