2012. május 6., vasárnap

Szili-Szülinap

Négy éves lett a legkisebb kisfiú. Már három évesen tudtuk, ami egyre inkább kiütközik rajta, hogy Ő egy műszaki beállítottságú kis ember. Őt a szerkezetek és gépek érdeklik, fantasztikus szeme van ezekhez a dolgokhoz. Jön és tanul mindent, tegnap például megtudta, hogy a tojásfehérjéből a nagy buborékokon keresztül, az egyre kisebbeken át vezet az út a habig. Miatta nem merem levenni a számítógép oldalát, hogy ne melegedjen a hőségben.

De a héten leszakadt fiók elejét illesztett vissza a helyére, és olyan kérdései vannak már, de olyanok!
Tudjuk azt is, mert mindig elmondja, hogy ezt a házat ő építette, és az erdőben a lépcsőt is. Hogy szeret itt lakni, szereti az óvodát, és a Hannát. Ezek sem titkok, mindig tudatja velünk.

Az anyák napi versét nem mondta el végül az ünnepségen, a dalokat is részlegesen énekelte, mert annyira beleveszett a tekintete a sok műszaki szerkezetbe, amik az anyukák kezében voltak! A sok videokamera, fényképező, szép fényes telefonok, mind-mind egy csoda :)

Az áruházi katalógusokból kiszedi a műszaki részt, néha eldugja a fiókjába, néha csak úgy elhagyja mikor eleget elemezte, mint mindent aminél érdekesebbet talál, és hogyne lehetne érdekesebb a mindennél is! Mindig van egy újabb szerkezet, ami izgalmasabb az előzőnél, miért is ne lenne? A világ nagy, teli van járművekkel, gépekkel, építményekkel.

Boldog Sz(i)ülinapot Szilike, építs sok szerkezetet a világban!!
a füle már bokáig ér .)

csillagászati torta

elvetemült Lívi

stratégiai pocakfotó


csokipofa

az ajándék homokozó
Jövő héten Lívia szülinapját tartjuk.

7 megjegyzés :

 1. Nagyon Boldog Születésnapot Kívánunk! :)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon boldog születésnapot kívánok Szilinek!

  VálaszTörlés
 3. Isten éltesse! Olyan aranyosat írtál róla!

  VálaszTörlés
 4. Köszönjük szépen mindenkinek!

  VálaszTörlés
 5. Boldog szülinapot a Nagyfiúnak!

  VálaszTörlés

Ha a véleményed nem titok, a neved se legyen az :) Tisztelj meg az aláírásoddal.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...