2012. május 2., szerda

Tudomány


Találtam:Itt az egyik hozzászólásban.
A tudomány SOHA nem téved, mert bizonyítékokon alapszik.
A tudomány szent igazságait állami intézményekben kell bemagolni. Ettől jut előre a világ, és tart ott, hogy ma már szinte mindenki boldog, elégedett, és jólétben él. Senki nem hal meg 50 éves kora előtt, a kórházakban mindenki meggyógyul.
Felsőbbrendűen kinevetik azokat, akik kételkedni merészelnek a szent tanokban. (Bár egyszer-egyszer elhangzik, hogy a tudomány talán mégsem tud mindent a világról, és van amikor téved. De egyetlen ilyen tudománykáromló sem bizonyította az állítását! Senki nem cáfolt meg, egyetlen tudományos tételt sem! Szóval ne dőljünk be az ilyen trolloknak. Követeljünk bizonyítékokat az állításaikra!! Cáfoljanak meg néhány, jelenleg érvényben lévő tudományos tant!)
Az is világos a számukra, hogy muszáj húst enni, mert aki nem eszik húst, az mind meghal! Aki sok húst eszik, sokkal egészségesebb, mint aki sok zöldséget!
Azt is sokan tudják, hogy az állatoknak nincsenek érzéseik, csak véletlenül összeállt vegyi folyamatok végtermékei, arra várnak, hogy végre megöljék, lenyúzzák, és kicsontozzák őket.
DE! Néha sajnos olvasni olyan véleményt is, az ilyen értelmiségi blog-okon, hogy az állatoknak (is) vannak érzéseik. Hogy egyáltalán léteznek érzések!!! Könyörgöm!!! Hogyan??? Mi érezne? Amikor pusztán kémiai szerkezetek vagyunk, amik véletlenek sorozatára alakultak ki!
Mi érezne bennünk??? A kálium molekula???? Dehát nincs is olyan, hogy kálium molekula!!! Akkor hogyan lehetnének érzései?? Ha egyszer nincs is!!!
Vagy a szén atom? Vagy az oxigén? A hidrogén?? Mi érez??? Mit?
Szomorkodik, mert beteg a kislánya? Elkeseredett, mert a főnöke kirúgta a munkahelyéről? Zaklatott, mert megvádolták kiskorú szénatomok molesztálásával? Kétségbeesett, mert eltőzsdézte az összes pénzét? Dühös, mert egy patás szénatom lett az elnök?
Hol vannak a kettős vak kísérletek, kontroll csoporttal, placebo érzésekkel?
De tegyük fel, hogy léteznek érzések, és mondjuk a szénatom érez…
Akkor mondják már meg, hogy miért pont a szén atom? És miért pont azt érzi, amit??? Ha pedig, szerintük ez tudományos elmélet, akkor adjanak jóslatot! Mit fog érezni a szénatom 3 perc múlva? Holnap? Jövő héten???
Ugyanis a tudomány pontos jóslatot is tud adni, ez neki semmiség, hiszen tévedhetetlen, mert bizonyítékokon alapszik!
Hol vannak ezek az érzések? He???
Mi lesz ezután??? Legközelebb elkezdenek a láthatatlan szeretetről papolni?? Aztán meg Istenről???
Állítsuk meg a tudománytalanságot, követeljünk bizonyítékokat!
Decemberben többen ünnepelnek néhány napot, emlékezve a megváltónak nevezett Jézus Krisztusra, vagy a szeretetre. Ezt azonban csak a gyengék, a birkák teszik, akiknek mankóra van szükségük, hogy az élet kemény csapásait elviseljék. Mi, értelmiségi, nemes, baloldali érzelmű olvasók nem veszünk részt ebben a képmutató parádéban.
Tudjuk jól: a szeretet olyan, mint Isten. Nem létezik. Senki nem látta, még az elektronmikroszkóp előtt sem, nem mérhető precíziós műszereinkkel. Vagyis nincs.
Pusztán vegyi folyamatok eredménye, a hormonok játéka, amit a genetika irányít, a véletlen mutációk sorozataként kifejlődött fajunknál.
Felvilágosodott társaságuk teljesen elutasítja ezt az igazolatlan szeretet hitet, és támogatjuk, hogy vessünk máglyára mindenkit aki ennek teret ad. Az értelem nevében!
Éljen a tudomány!!

2 megjegyzés :

  1. Hűha!:-O Miket olvasol Te? :-):-(

    VálaszTörlés
  2. Azt hittem a làzadò ènem eddig sem volt titok :)

    ès az sem, hogy nem a Micimackóval rombolom magam :D

    VálaszTörlés

Ha a véleményed nem titok, a neved se legyen az :) Tisztelj meg az aláírásoddal.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...