2012. augusztus 27., hétfő

Mintha költöztünk volna

Kimeszeltük a házat, és teljesen átcsoportosítottuk a szobákat. Most van fiúszoba. lányszoba, és a mi szobánk. Az eddigi elrendezés minden volt, csak jó nem. Közben kaptunk bútort is (szekrénysor, könyvespolc), így aztán nagy bútorcsere is zajlott.

Még mindig nincsenek a helyükön a ruhák, apróságok, kályhák. A fürdő és a konyha még nincs kész, ez utóbbi még erősen anyagi kérdés. Persze kifestés és kályhaszerelés ott is lesz, de a kályhához a konyhaszekrény felső részét le kell szedni, kérdés, hogy visszatenni máshová lehetséges lesz-e?
Persze sokkal jobban foglalkoztat az, hogy a most beugrott nagy kiadás miatt, ami két hónapra leköti az anyagi kereteinket, marad-e majd kajára pénz...

Plusz meg kéne csinálni még tél előtt a csatornát is, ami végül saját meló lesz, mert így csak a csöveket kell megvenni.
Az, aki egyébként szerelte volna nagyon rendes, mert az elméleti dolgokban segít. Persze, neki is négy gyereke van, tudja milyen az, amikor nincs pénz.

Szóval olyan most, mint egy költözés után. Még nincs fix helye sok mindennek, és sokkal többet kell takarítani is.

Ráadásul elromlott a nyomtatóm, ami nagyon kell a munkámhoz. És ez a 400. bejegyzés. Hurrá!
Ennyi röviden, szép napot mindenkinek!!

10 megjegyzés :

 1. De majd ha készen lesztek milyen jó lesz körülnézni!

  VálaszTörlés
 2. Hurrá a 400-hoz!:-) Amúgy kitartást! Bár szerintem, Te nem vagy az az ideges tipus ebben.;-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ó, Anikó! Azt hiszem nem ismersz :) Nagyon tudok ám aggodalmaskodni, sokszor úgy kell magamra kényszeríteni a pozitív gondolatokat, és sokat rágódom.

   Törlés
 3. Én is gratulálok! A rengeteg munkához, az íráshoz is.

  VálaszTörlés
 4. Még nagyon szokszor négyszázat kívánok!!!

  VálaszTörlés
 5. Éljen a 400, éljen az új rend! És valóban kitartás! Remélem a nyomtató is rendbejön hamar, és pénz is akad majd gyorsan.
  Ha a csatorna a derítőről való rendszerre kötés, azt apukám is maga csinálta, ezelőtt 30 évvel, és még mindig működik, pedig 200 m-t kellett kiásnia, bár az utcát nem tudom, hogy ő csövezte-e be, de az utcáig biztosan. Hajrá és előre! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Bent van a kertben, csak rá kell kötni magunkat. Csak még idén kötelező, azaz 2013 előtt.

   Törlés

Ha a véleményed nem titok, a neved se legyen az :) Tisztelj meg az aláírásoddal.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...