2012. szeptember 9., vasárnap

Hasonló a hasonlóval, avagy vendégség a diliházban

Vendégeink voltak hétvégén. Erikáék, ahol egy hónapja mi voltunk 4 gyerekkel, most eljöttek hozzánk 5 csemetéjükkel. Mi is két napra hívtuk Őket, így az alvásszervezésből is jutott. Főképp, hogy a hét elején kiderült, Kati is ezen a hétvégén színházazik, amit jó előre júniusban lebeszélt velem, miszerint két szeptemberi hétvégén itt alszanak a gyerekei. Az egyik mostanra esett :)
Így 10+2 gyerek és 5 felnőtt éjszakai elhelyezése volt a feladat.
Azt hiszem jól sikerült, hisz mindenkinek jutott fekhely, és senki nem aludt az udvaron a kutyákkal.

Voltunk a falu tetején, az erdőben, amit a gyerekek is nagyon élveztek. A három egészen kicsit otthon hagytuk a férfiakkal, és Kira meg Anyám sem jött.
ugró Kevin
ritka pillanat: egy vonalban a gyerekek
Este némi szarvasbőgést is hallottunk, igaz nagyon távolról. A kutyáink közül Borisznak esett nehezére elviselni a gyerek futkosást, ő folyton ugatta őket, rájuk rohant. A macska, a nyúl és a madarak nem vettek észre semmit.

minden tiltás ellenére, ott le kellett mászni

mi oda már nem mentünk le

azt hittem nem fognak látszani a hegymászó hangyáink

gyerekmentes fotó is kellett
A főzés nem volt gond, előre megfőztem-sütöttem amit lehetett. Hiába, aki hozzá van szokva a kondér-mennyiségi egységhez, annak kettő vagy több kondér meg sem kottyan.
Ki gondolná, igaz? Mármint hogy ez is megoldható, hogy nem hullott több hajam mint egyébként, nem kiabáltam többet mint egyébként, bár valószínű az erdei séta alatt a helyi őzek átmentek a Mátrába.

Most is ez van. Már elmentek a vendégek, az enyémek megpihentek, és egyfolytában: anyaaaa, kell ez, anyaaaa, csinálhatom ezt, anyaaaa nem hagy a.... tök mindegy. Nincs nyugis 10 perc. Szóval ide még 6-8 gyereket, persze mindig másokat hogy ne unjanak rá egymásra, és akkor nincs annyi nyaggatás :)

2 megjegyzés :

  1. Azért ez tényleg zseniális lehetett! Érdekes, úgy tűnik, hogy nem fáradtál bele, inkább feltöltődtél!

    VálaszTörlés
  2. Szuper volt :)
    ès valóban nem volt fárasztóbb, mint egyébként.

    VálaszTörlés

Ha a véleményed nem titok, a neved se legyen az :) Tisztelj meg az aláírásoddal.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...