2012. november 6., kedd

Biztos látni akarod?

Jó lenne látni a szellemvilágot?
Kedves, elhalt szeretteinket a mostani, légies fény-formájukban? Vagy a kedves angyalokat, akik segítenek minket? Elhalt állatainkat, akik a túlvilágról kísérik lépteink?


Esetleg jó lenne látni az aurát?
Hisz abból sok mindent kikövetkeztethetünk. Jó lenne látni a zöldséges pulton díszlő gyümölcsök auráját, mennyi vegyszer szennyezi, csúfítja el.
Jó lenne látni embertársaink auráján, mennyi gonosz impulzust küldenek felénk, akár egy ártatlan kérdésbe burkolva? Hogy mikor vitázunk valakivel, akkor démonok tépik, marják egymást körülöttünk? Akik így nyernek energiát, és fárasztanak le minket.

Jó lenne látónak lenni, érezni az energiát?
Biztos tudni akarod, hogy mennyi elektromágneses impulzus hálózza be az életterünket? Hogy bármerre mész, ott van? Ha elbújsz egy tanyán, a világtól távol, akkor is ott "égnek" a levegőben ezek a láthatatlan kis sugarak?

Biztos vagy benne, hogy csak kedves lényeket látnál, ha kinyílna a harmadik szemed? Ha látnád a migrénnel küzdő ember körül milyen harc van? Hogy mi van a sötétben?
Biztos jó annak, aki lát?

Bevallom: nem irigylem senkitől. A kisfiamtól sem, aki sok mindent szeret, de a sötétet nem, mert ott rémes dolgok vannak, és valóban.
A sötét a látónak sokkal többet enged át, mint a fény. Ahol pedig gyenge a fal a világok közt, ahol kapu van, ott sok más lény leledzik. Ott hangok vannak a csendben, ott sír a ház mintha kóbor áram mocorogna a falban, ott "beszélnek" a falak.

Én nem akarom látni. Örülök, hogy nem jutott ilyen képesség.
1 megjegyzés :

Ha a véleményed nem titok, a neved se legyen az :) Tisztelj meg az aláírásoddal.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...