2012. december 26., szerda

Köszönöm

Köszönöm, hogy nem lett világvége.
Komolyan, jobb ez így. De mi van, ha pár nappal később lesz vége? Vagy pár hónappal? Sebaj, de legalább boldog tudatlanságban élünk addig, igaz?

Köszönöm, hogy a héten kidobott régi de még jó felmosófej a kuka legalján volt, mert legalább még megvolt. Nem vitte el a kukás, és nem égettem el. Pedig volt egy kósza gondolatom, milyen jó is lenne begyújtani vele. De van benne műanyag, inkább kidobtam. Jó hogy a kukába zacskóval megy a szemét. Igaz, a porzsák tartalma nem, azt le kellett rázni róla. Amit amúgy használtam, sikeresen szétesett.

Köszönöm, hogy az ebéd mellé mindig van valami koncert, van jó ebédhez szól a nóta. Igaz, általában nem a rádióból, hanem valamelyik gyerekből jön a zaj, de a hiszti is nóta, nem? Jó hogy kitartó gyerekeim vannak, akár fél óráig is eltart egy hiszti.

Köszönöm, hogy kapok új feladatokat, hogy tudok kutatni, és megoldásokat találni. Folyton keresgélek. Néha problémákra megoldást, néha problémákra gyógymódot, néha fél pár zoknikat.

Köszönöm a katartikus élményeket is, hogy a zenékben is és az életben is mindig van katarzis, ahonnan csak lefelé lehet menni. Mindig fent lenni és mindig felfelé menni nem jó. Azt hiszem ez úgy teljes, ha megjárjuk a csúcsokat is és a völgyeket is. Bár velem zenét hallgatni élmény, többek szerint is. Mert a katarzis után már nem érdekel.

Köszönöm, hogy sosem unatkozom. Ha nincs meló és pihenő lehetne, akkor is jönnek szóval tartanak, motiválnak. Vagy ugrálnak a hátam mögött az ágyon, visongva, mikor relaxálni készültem, vagy nyugisan enni, vagy csendben lenni.

Röviden ennyi.
Kellemes Ünnepeket!

1 megjegyzés :

  1. Örülni és hálásnak lenni annyi mindenért lehet..:) Jó,hogy te is meg tudod találni a legkisebb dolgokat is, ami egy esetleges káosz, fárasztó időszak közepén is "életben tart" :)

    VálaszTörlés

Ha a véleményed nem titok, a neved se legyen az :) Tisztelj meg az aláírásoddal.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...