2013. január 5., szombat

Pámpárámm

Ha hihetünk az előrejelzésnek, akkor nagyjából egész januárban nulla fok közeli lesz a nappali hőmérséklet. Ez jó, ennyit az időjárásról.
Tegnap volt Kira szülinapja, a kedvenc brassóija volt az ebéd, oroszkrém tortát kért, és egy hátizsákot. Emellé még rajzfelszerelést kapott, aminek nagyon örült. Plusz a barátja is itt volt. Külön öröm hogy elsőnek köszöntötte fel, emiatt maradt ébren éjfélig. Komolyan, 12.01-kor írt neki üzenetet. Fotó nincs, nem hagyta.

Képzeljétek, a hülye troll még mindig hozzászólogat a bejegyzéseimhez, de mivel az egyik első megjegyzésénél rányomtam hogy "spam", legalább a blogger nem rakja ki az oldalra. Szóval ennyit a technikai vívmányokról öcsém, nem tudsz bemászni a blogomba. Ha pedig emiatt más gépéről írsz? Ez a pszichés elváltozás már nem rám tartozik azt hiszem.

Várjuk már a sulit, ovit, a gyerekek is. Izgalmas sár van kint, de azért kiküldjük őket időnként, mert bent egymás agyára mennek egy idő után. Tegnap beállítottak egy 2 hó körüli kismacskával. Kevin egyből kezdte, hogy neki kell, megtartja. De egyrészt lánymacska volt, másrészt van macskánk, 3 kutya, 2 papagáj, egy nyúl, számtalan egér. Minek még egy? Hová? és a leendő kölykei? Meg amúgy is lakott eddig is valahol,szóval szívtelen módon visszavitettem oda, ahol találták. Remélem a fiam nem tesz emiatt majdan panaszt, hogy megfosztottam a saját kölyökállattól, de sok lenne kissé.
Este még mondta, hogy ha reggel ott lesz a macska a hátsó kertben, akkor megtartja. De nem volt ott.


Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

Ha a véleményed nem titok, a neved se legyen az :) Tisztelj meg az aláírásoddal.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...