2013. április 30., kedd

Fontossági sorrend

Most aztán nagyon eget rengető dologról lesz ám szó!
Van az, hogy hallok egy zenét, és megszeretem. Akkor az, akármilyen jó feldolgozásban hallom mástól, nem kell. Csak az eredeti.
Milyen érdekes, Kira is így van ezzel.
Az egyik legutóbbi Glee-ben volt ez a dal:

Ó, mondom ezt szeretem, de nyomjuk már le eredetiben:

De neki nem kell, mert neki nem ez az eredeti. Pedig nem sokban tér el, csak hát az apró kis különbségek, mint Vincent Vega mondta a Ponyvaregényben. Mármint ami Európában más, mint Amerikában. Azaz ugyanaz a szar van itt is, csak az apró kis különbségek teszik számára Európát mássá.

Szóval szinte szégyen, hogy ezzel foglalkozom a világmegváltás helyett, de ez van.
Meg kellett állapítanom, a szippantós szakma túl van telítve. Profi vállalkozókkal, akik mindent megtesznek a kuncsaftokért.
Az a kezdet, hogy a neten egyet is nehéz találni aki felveszi a telefonját, vagy megfizethető áron eljön ide a korántsem világ végére. Értitek? A szomszéd, 5 km-re lévő falu még oké, de ez nem. Mert a térkép széle szerintük. Vagy azt mondja egy másik, hogy majd ő hív ha épp ráér. Mondom, köszi, de nekem csütörtök reggel 8.-ra üres emésztő kell. Majd hív szerdán. Oké, köszi, nem kell.
Mindegy, eljött egy, akkor amikor megbeszéltük, úgy csinálta hogy az udvar nem úszik a szarlében, szóval profi volt a fickó. Beszélgetett a gyerekekkel, még arra is válaszolt, mikor Szabolcs megkérdezte, hogy lehet ezt az undorító munkát csinálni. Hiába, tud ez a gyerek disztingváltan kérdezni.
De megtudhatta, hogy Indiában a csatornatisztítók le is mennek a vízbe. Így a bácsi munkája már nem is tűnt olyan rossznak.

Ma sétáltunk a két kisebbel. Kevin maradt játszani. Mivel a Motorolám minden kártya nélkül mint táblagép üzemel, netre csatlakozik, lehet vele játszani, így megkapták.

Szóval a séta képek:Ez hétvégi, délutáni kövön fekvős szieszta:
Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

Ha a véleményed nem titok, a neved se legyen az :) Tisztelj meg az aláírásoddal.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...