2013. augusztus 30., péntek

Elkeserítő

A tegnapi téma folytatása.

24 éves fiú:
- Hú, ha tudnád mi minden jutott eszembe rólad!
Visszaírok:
- Annyira nem érdekel, de gondolom más 40-es nőnél bejön ez a duma.
- Ó, imádom a negyvenes csajokat, de te olyan gyanakvó vagy! Most, rólad jutott eszembe :)
- Oké, elhiszem (nem is), de nem érdekelsz. Pá.
És erre megírja mit kezdene velem, mire én tiltom. Mert amúgy sem érdekelt, de így ne is lásson.

Ami miatt ezt most itt megírom, az, hogy elkeserítő a dolog, sok okból.
De leginkább amiatt, hogy ez milyen képet alkot a negyvenes nőkről. Ennyire elkeseredettek? Ilyen mélyre lemennek? Bocsi, bármilyen helyes fiúk ezek, én nem tudom úgy látni hogy az ágyban mindegy a kor, mert sem ott, sem máshol nem mindegy.
Ezek a fiúk egy hatalmas halpiacon válogathatnak, mert a társkeresőn 40-es nők tömege van.

A napokban beszélgettem egy normálisabb (ő sem érdekel, de beszélgetni lehetett vele) 34 évessel, aki azt mondta, nincs a korosztályából túl sok, ezért megy az idősebbekre.
Mondtam neki hogy íráshoz gyűjtök anyagot,  szóval ne jöjjön elő randival, de beszélgethetünk bármikor. Érdekes módon még most is beszélgetünk néha, normálisan.

Ez egy dolog, de remélem értitek mire gondolok.
A 40-es nők ezekre a kisfiúkra hajtanak, ki tudja milyen beteg önigazolást kergetve, akik ezt szépen kihasználják, hisz könnyű prédákról beszélünk.
De nekem ez olyan képet tesz a fejembe, hogy ezek a fiúk a döglött halakat szedik ki a frissen fickándozó élők közül.

De félretéve a komoly dolgokat:
Tegnap említett Gengszter Zoltán nevű énekes nagyon társat akarhat találni, mert több regnél is fent van a képe. Na jó, mindig átölel valami fura férfit, így nem tudom mit is akar valójában.
Még olyan "embert" is láttam, aki wc-n ülve készült fotót tett ki.

Szóval sokat lehet röhögni, de egy idő után már kínos az egész, mert rohadt nagy társadalmi problémákat vet fel, és kérdés, hogy ha az érettebb nők ennyire lemennek, akkor milyenek a férfiak? A korosztályunknak megfelelő férfiak? Ők is ebben a zavarosban halásznak, 80% a szexre hajt, ami biztos érdekes egy darabig, de kinek fognak kelleni kiégve és széthajtva 50 év felett???

6 megjegyzés :

 1. Pont mostanában tűnt fel Jetinek, hogy mennyi egyedülálló nő van az ismeretségünkben. Én azt mondtam, hogy azért, mert mire a most 40-es pasik beletörődtek, hogy megházasodjanak, már nem mi kellünk, hanem a 20 évesek, és a Ratkó szülők gyerekei sokan vagyunk, így sok az egyedülálló nő is. De ő azt mondta, hogy inkább az a baj, hogy a nők elmennek bárkivel, ráadásul anélkül, hogy bármi elvárásuk lenne a férfival szemben (és példákat citált az ismerőseink közül). És hozzá lehet tenni, hogy több olyan nőt is ismerünk, aki azt mondja, hogy inkább egyedül él, de nem alkuszik.

  Amit te írtál, az is ennek a tendenciának a folyománya lehet. Szóval már van nőhülyítő iparág a társkeresőkön is. :( Fasza!

  De ahogy mondani szoktam: amíg van hülye nő, addig lesz szemét férfi is. ;) (És persze fordítva is igaz.)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, eléggé fel van adva a lecke, de amíg nem kezdek görcsösen akarni, addig jó.
   Mert jelentkező azért van, de rohadtul nem alkuszom én sem :D

   Törlés
 2. hát ezért örülök, hogy nem most kell kezdenem párt (társat?) találni.
  igen, a 40-es nők jó része, főleg akiknek egy pasi nagy valószínűséggel alaposan megtépázta az önbizalmát, önigazolást keres. kaput zár, vagy a bánat tudja, de élni akar és azt hiszi a sok fiatal hülyegyerek majd megadja neki, amit vár. eszébe nem jut, hogy a boldogsága, elégedettsége csak önmagától függ. nem egy férjes nőt ismerek, már a 30-as éveikben járók közt is, akik önigazolásként, vagy a franc tudja miért mindekinek tálcán nyújtanák magukat, akinek más van a lába közt, mint nekik. szánalmas vagy röhejes, sajnos inkább az előbbi. a pasikban pedig ez a kép van meg, hogy tálcán kínálják magukat. akkor mégis, mit kellene várni a férfiaktól? hogy legyen itt tisztelet, megbecsülés, valódi társas lét?
  cy.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az önbizalom megtépázottak közt mennyi olyan van, aki mű-leszbi?? Mert csalódott a pasikban. És ezt nem én mondom, hanem a férfiak akikkel beszélgetek.
   Az önismeret hiánya, az egyedülléttől való félelem szörnyű helyzetekbe viszi bele ezeket a nőket.

   Törlés
 3. vagy valami másféle eltolódás... hogy a fiatal csajok befutott (lakás-kocsi-állás) pasikra vadásznak, a fiatalok nem elég jók, pláne az a szép hotelmama generáció, aki meg sem próbál a lábára állni, akinek olcsóbb odahaza, mosnak is rá, és a kedvencét főzik, és a mamának, hát a mamának nem jó senki, na meg hol ér fel egy másik nő a mamához?

  a pasik negyven felett meg már fiatalabb húsra vágynak, ráadásul tökéletesre, mert nekik az jár, hiszen van már autó, kocsi, nyaraló, állás, pár gyerek és pár fiatal hús, aki járt, de leszerepelt.

  én így látom, de lehet, hogy csak a szőlő savanyú. drukkolok neked. (és igen, még mindig benne abban a rohadt mókuiskerékben)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. És ezzel a húszas csajok kiesnek a piacról, a húszas fiúk pedig az anyjuk korabeli magunkfajtákra vadásznak. Kitekert helyzet :))

   Törlés

Ha a véleményed nem titok, a neved se legyen az :) Tisztelj meg az aláírásoddal.