2014. január 9., csütörtök

Putri-wellness

Mindenkinek, aki elfáradt a hétköznapok unalmas egyhangúságától, változtatna egysíkú életén, vagy csak pár napra feldobná azt, itt a helye.

Amit kínálunk:

*Elhelyezés: ahol tetszik, és ahol hely van. Ágy, egyéb fekvőhely akad, fűtött, vagy igény szerint fűtetlen helyiségben. Értsd: alhatsz a házban, vagy az udvari egyéb fedett, fallal ellátott épületekben. Villany és csukható ajtó mindenhol akad.

*Választható menü (a választék: igen vagy nem, de ez minden nap), 3 fogás minden étkezésnél (evőeszköz, étel, ital). A konyha egyébként tükrözi a modern táplálkozást, a hagyományos ételeket, és az egyéni alkotásokat. Szakácsunk találmánya például a turmixolt hús és gyümölcsleves (külön), melynél a gyermek is megeszi a fehérrépát és karalábét, no meg a nyúlósra főzött meggyet, ha ezeket a zöldségeket/gyümölcsöt egyébként a tányér szélére tologatná. Hidd el, észre sem veszed a különbséget, de megeszed! Természetesen elvárjuk, hogy a közösségi oldalon mindennap becsekkolj, és megoszd a napi különleges menü képét.

*Napi talpmasszázs legókockákkal, fatörmelékkel, macskák által széthordott  műanyag apróságokkal, kavicsokkal. Puha-meleg testmasszázs macskákkal, hideg masszázs papucsmentes gyermeklábakkal. Bevállalósabbaknak háton ugráltatást ajánlok, egyszerre kettő vagy egy nagyobb gyerek által.

*Macskavadászat, célja a legókockák visszaszerzése, mielőtt lenyelné a kis piszok.

*Lelkierő-tréning: 5 éves fiúgyermek rávezetése arra, hogy otthagyja a legóját és felöltözzön. Közben a türelem megőrzése a zen buddhizmus gyakorlásával.

*Sárfitness a három kutya bármelyikének kifutójában. Utána cipőtakarítás, és iszappakolás.

*Lanolinos kézápolás a hegyen (röpke pár száz méteres, felfelé irányuló séta után a birkanyáj simogatása).


*Norvég licensz: erdei step aerobik, melynek során marhára vigyázunk hová lépünk, a sáros, szerte-faágas és szúrós-bokros erdőben, majd a szállónál favágással fejezzük be: ami baltalengetésből, fahasábok ide-oda pakolásából, majd házba hordásából áll.

*Csokoládés arcpakolás: ha megoldod, hogy kibontás és olvasztás után ne tűnjön el, magadra kenheted. Bár lehet, a kisebbek lenyalogatják míg relaxálsz...

*Léleksimogató a "te vagy a legfontosabb személy" érzés növelésével, melyet három kiskorú fog végezni, oly módon, hogy egyszerre kérnek ételt, vécéztetést, mondanak leckét, mesélnek élményt, számolnak be a vágyaikról, hogy Te, kedves vendég, a legfontosabbnak érezhesd magad!! Hisz csak Te létezel, Téged akar mindenki! Ilyen otthon nincs! Ha van, ne ide gyere...

*Műkörömépítés, lakkozás... helyett a valódiak érkezéskor való levágása, napi lefotózása, és a képek közösségi oldalon való megosztása. Ha akarod, ha nem. Ha van ilyen regisztrációd, ha nincs. Megosztjuk a körmeid képét és kész.

Referenciafotók

Ilyet nem találsz nálunk, esetleg a víz részt-homokkal keverve:

 de cégünk reklámarca végigvezet Téged a sárfitness elemeinÉs tőle jön az a jó kis lanolin...Én ugyan le nem nyalnám, de hátha valakinek gusztusa támadt...


Egyéni technikákat mi is szívesen eltanulunk


Választható vörös és szürkés színekben:
8 megjegyzés :

 1. Úgy tűnik az új évben sem vesztetted el a humorodat! Esküszöm, egyszer kipróbálnám.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az egyik megtartandó tulajdonság minden évben :)))

   Törlés
 2. Köszi, hasonló itt is van!:-)

  VálaszTörlés
 3. :))) Favágáson, erdőn, és birkán kívül, némileg kisebb mennyiségben, nálam is adottak a feltételek a welness feelinghez :D
  Imádom a humorod :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Neked is sűrűn kell a zen buddhizmushoz fordulni türelemért, igaz? :))

   Törlés
 4. Ez nagyon jó:)))
  A legfigyelemfelkeltőbb utazási ajánlat.

  Kérdd meg jól az árát,s még divatot is teremtesz:))Csak aztán vigyázz a jeletkezőkkel,mert meglehet,hogy nektek lesz nehezebb elviselni az "úrinépet":)))

  VálaszTörlés

Ha a véleményed nem titok, a neved se legyen az :) Tisztelj meg az aláírásoddal.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...