2014. február 1., szombat

Folytatódik az őrület


Szabolcs a tükör előtt macskával a kezében énekel, illetve tátog: a macska a mikrofon. Nem szenvedett a cicus, csak fogta őt az énekes. Aki ki merte jelenteni: a Bon Jovi unalmas. Persze, nem lehet minden Tankcsapda vagy Metallica, de hogy unalmas??
Igaz, a mai listán nem slágerlistás zenékből áll, hanem a Bon Jovi régi, nem közismert dalait vettem elő, de akkor sem uncsi :)
Mondtam neki: a Bon Jovi is szerelemről énekel, meg pónilovakról.
Azt is megkérdezte, ha egy napon lenne, melyikre mennék? Iron Maiden, Metallica vagy Ákos koncertre? Há' mondom egyrészt nem hiszem hogy egy napra szerveznének ilyet, hacsak nem egy helyre, de ha mégis, akkor azt hiszem a Metallica ütne minden mást.
De ez már tetszik Szabolcsnak is:


Livi és Szili táncolnak Kirával, mindkét kicsin szoknya...
Szili a félős gyerek kapaszkodik Kira nyakába, mintha az élete múlna rajta, de ő ilyen. Másban bátor, a magasban fél.
Livi reggel:
Ő egy táncosnő, balettművész :))

Kevin nézi a naptárat:
- Hétfőn a Balázsnak lesz névnapja. Vagy születésnap. Nem tudom.-rántja meg a vállát.
Rég röhögtem így, mint ezen az utóbbin, de tényleg.

Kira sokadszor eljátssza, mi lenne, ha az emberek is macskák vagy kutyák lennének, és szagmintát vennének egymás ülepéről ha összefutnak. Az idegenekéről is.
- Szasz haver. Most szartál? Mutasd csak, hmm... nem rossz...
Vagy menne az ember az úton, egyszer csak egy orr lenne az ülőrészénél, olyan zavaró módon (van más mód??). Hirtelen hátrafordulna, morgás, megyünk tovább.


képek forrása: Internet
Kira szedi elő a fürdés utáni ruhakupacot Líviának. Van egy rakat diznihercegnős bugyi. Kira kérdi:
- Szépséges jó lesz? (Belle, Szépség és szörnyeteg)
- Nem. Csúnyás kell.- leülünk a röhögéstől, megint.
- Oké, akkor ilyen nagyseggű mamabugyit kapsz.
- Neeeeem!! A Mamáé nem kell!
- Nem a Mamáé, a tiéd, csak csúnya :))
És kap egy akkora bugyit, amiben egy tank is meg tudna fordulni.


Láttam egy tuti hirdetést:

Eleged van a főzésből?
Csak rakd bele az alapanyagokat és állítsd be mikorra kéred az ebédet. Főz neked bármikor.


Húúú, basszus, be kéne fektetni. Biztos hagymát is aprít a pörköltbe! Képzeld el! Beletesszük a 3 fej hagymát, egyben a combot, fűszereket, vizet, oszt' tálalja a kész, illatos pörit. Ha élő csirkét teszek bele??? Mi fog történni?
Azt mondja a hirdetés, nem is kell értenem a főzéshez.
Ha rossz alapanyagot teszek bele, mondjuk pörköltbe mákot, akkor azt kilöki? Nem használja fel? félreteszi? vagy beledolgozza, és én nem fogom érezni? Mert jó az úgy is??

De jó lenne ez a rántott karfiolnál is. Panírozni nem szeretem, enni igen. De ebbe az edénybe csak belapátolom a zsírt, egyben a fej karfiolt, panír anyagot, sót, és lezárom. Odabent elkezdenek dolgozni a lábosmanók, és megcsinálják amire nincs időm.
Olyanok, mint a mosogatógép manói. Akik tisztára nyalogatják az edényeket. Igaz, ezt a kutya is megcsinálja, de mivel azt látjuk meló közben, gusztustalan kategória.
Egyébként nem olvastam el a hirdetést, csak a reklám részt, amire rá kell kattintani, hogy lássuk miről is van szó. De nem hagytam, hogy holmi tények és konkrétumok megzavarjanak.

De itt a másik. Természetes fitoösztrogén összetevőkkel rendelkező mellnövesztő kapszula.
Ne költs drága plasztikai sebészre, vegyél kapszulát. Nyeljed a hormont, igaz nőit. De ha szedted a fogamzásgátlóval az ellenkezőt, akkor mi lesz? Nem ütik egymást? Biztos nem. De ha a melled megnő a fitoösztrogéntől, akkor a segged nem??
A hirdetésben:

"Észrevehető a Perfect Grow használatának eredménye. Közel 3 hete használom, és már teltebbnek érzem a melleimet. Úgy tervezem, szedem még néhány hétig, aztán abbahagyom. Nem akarok óriási melleket, csak egy kicsit teltebbet és formásabbat."
"Szülés után a melleim eléggé megereszkedtek és kezdtem kételkedni, hogy valaha visszanyerik eredeti formájukat. Most, kb egy - másfél hónapja szedem a Perfect Grow-t és már kezdem látni és érezni a változást. A melleim feszesebbnek és teltebbnek érződnek, mint korábban, de azért még biztosan eltart egy darabig, mire elérem a régi formámat."  
Ó, anyám! Miért nem tanítottál erre?
Francnak találták fel a sportot??
Fogyunk gyógyszerrel, mellet növesztünk kapszulával, hagymát sem aprítunk többé, full extrás élet.
HD tévé az igazi, "mintha ott lennél" élményért, sétáltatható plüsskutya, karmolós plüsscica, büdös plüssmalac. Táncos mulatságba vihető gumicsaj, vacsorát fizető műbré.
Kinek kell jobb??

És nem akartok jönni a putri wellnessbe?? A mellnövesztőnél biztos jobb... Legalább lehet röhögni... a hülyéken. És magunkon. Az a legjobb.


1 megjegyzés :

  1. a kicsi lányból, ahogy elnéztem a mozdulatait, kitűnő jégtáncos válhatnék:)

    VálaszTörlés

Ha a véleményed nem titok, a neved se legyen az :) Tisztelj meg az aláírásoddal.